GENIET ERVAN! 

 

Een warme golf van empathie, al was het alleen maar omdat onze economie nog steeds groeit. Wij vragen ons voortdurend af wáár die economie dan zo geweldig groeit? 

Daar proberen wij achter te komen, door ons volk voortdurend aan te moedigen. Bij alles wat we doen roepen wij blij: "GENIET ERVAN! 'Iedere kop koffie die ons wordt aangeboden begeleiden we met onze doorleefde aanmoediging: "Geniet ervan!" 

 

Door de mindfulle mens er voortdurend van te doordringen, dat wij moeten en zullen genieten, gaat hij het zelf geloven. Een mindfull moment! Wij genieten. Dag en nacht. Zonder ophouden. Zo ook vanavond, dus dames en heren:  

GENIET ERVAN! 

 

Geniet ervan! is een vrolijk muzikaal theaterprogramma over hoop, geloof en liefde. Twee generaties bezingen, spelen en lezen hilarische, schokkende, ontroerende en onvervalste levenservaringen. 

 

Marjan Berk (1932) was jarenlang werkzaam in cabaret (oa Lurelei), toneel, musical, film en televisie. Ze gaf meer dan 3500 lezingen, schreef ruim honderd scenario's, veertig romans, verhalen en kinderboeken. Ze is de koningin van het korte verhaal en weet altijd feilloos de finesses van het dagelijks leven bloot te leggen, met humor en zelfspot. 

 

Jelke Smit (1978) maakt het gevoel hoorbaar met haar warme stem en swingend touché. Ze ontving haar opleiding aan de jazz-afdeling van het Haags Conservatorium. Als improviserend theatermusicus en componiste werkt ze samen met diverse muziek- en jeugdtheatergezelschappen.