In Mexico gelooft men dat de zielen van overleden kinderen weer terugkomen op 1 november. Dit vonden Mercedes Sharrocks en José Gosschalk dan ook een mooie dag om familie en vrienden van 'Kinderen in de Spirituele Wereld' samen te brengen. 

 

Op deze speciale avond zal Mercedes Sharrocks, oprichter van www.childreninthespiritworld.com en schrijver, haar verhaal delen; hoe zij nog contact heeft met haar ‘overleden’ dochter Olivia, hoe het is in de ‘spirituele wereld’ voor kinderen en wat haar heeft geholpen om verder te gaan in het leven. Ze deelt ook haar ervaringen als medium, vertelt hoe ze ouders die een kind zijn verloren helpt en wat ze heeft geleerd van het schrijven van haar boek Messages from Children in the Spirit World. 

 

José Gosschalk, medium en docent aan het Arthur Findlay College in Engeland, de Zwanenhof in Zenderen en haar eigen Academie voor Mediumschap in Naarden zal deze avond een demonstratie van het mediumschap geven. Ze zal contact maken met verschillende overleden dierbaren, bewijzen leveren van leven na de dood en boodschappen voor mensen in het publiek van overledenen doorgeven. Zie voor meer informatie: www.josegosschalk.nl

 

Een contact van een overleden dierbare, met name een kind, heeft vele families geholpen in de rouwverwerking. Wetend dat er echt leven na de dood is en dat je op een dag weer herenigd zult worden met je kind kan helpen om je leven weer te leven.