Tim Fransen - Het failliet van de moderne tijd (Try-out) 

 

UITVERKOCHT (maar ....extra voorstelling 3 april) 

 

Een ongelooflijk grappig en slim joch met een uitdagende kijk op de wereld. Tijdens het Leids Cabaret Festival 2014 kreeg hij jury en publiek avond aan avondmoeiteloos mee in zijn betoog. 

 

Tim Fransen (1988) groeide op in de Amsterdamse Bijlmer. Als kind al droomde hijervan om te worden wie hij nu is: cabaretier, tekstschrijver, filosoof en gevoelsmens. Aan de Universiteit van Amsterdam voltooide hij de studies psychologie en filosofie, beide cum laude. 

 

Tim neemt de tijd om te vertellen. Hij plaatst zijn grappen met een uitstekend gevoel voor timing. Waar veel kandidaten bleven hangen in losse grappen, weet hij zijn grappen te verweven tot een coherent geheel. Zijn grappen staan in dienst van zijnboodschap en in deze is hij waarachtig.Zijn presentatie is goed: Tim bespeelt met gemak de hele zaal, ook de achterste rijenvan het balkon neemt hij moeiteloos mee. We kijken nu al uit naar een avondvullendevoorstelling!Wat een finalist! En wat liggen er nog veel mogelijkheden voor deze scherpe, intelligente, zorgvuldige en bovendien muzikale cabaretier