Kaartverkoop uitsluitend via www.selmasusanna.nl  

 

 

Aanvang: 20.30 uur 

Gereserveerde kaarten afhalen: 19.30 – 20.00 uur Prijs: 12,00 euro (studenten Theateropleiding Selma Susanna 9,00 euro) 

 

 

Drie studenten van Theateropleiding Selma Susanna treden van maandag 8 t/m woensdag 10 juni 2015 op in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. De voorstellingen worden gespeeld in het kader van hun afstuderen. Kom kijken en luisteren naar Chantal Inen met ‘Sporen’, Ruud de Nooij met ‘STUIF!’ en Cortijn Tonkes met ‘Balada Triste’. 

 

---------------------------------------------------------------------------------- 

 

Sporen – Chantal Inen 

'Zal ze naar me toekomen of ga ik naar haar, ik wil eten uit haar hand. Eens zal ze er niet meer zijn. Ben ik oplosbaar als stenen in zand? 

 

'Wanneer leef je vanuit je 'fullest potential'? Een zoektocht door vlaktes en verhalen via performance, beweging, tekst en spel. Zo dwaal je het ene moment door de woestijn, sta je op het andere moment op een wild-women weekend in Wapserveen, ontdek je dat Mata Hari gewoon een Friezin was of voel je je een luie leguaan die z'n kleuren niet laat zien. 

 

Regie: Karianne den Boer 

 

---------------------------------------------------------------------------------- 

 

STUIF! – Ruud de Nooij  

 

Als de soep blijft plakken en niet meer is door te slikken, wat doe je dan: aanlengen of nieuwe maken? Een ding is zeker, alles moet simpeler. En eerlijker. Daarvoor zijn rigoureuze keuzes nodig. Of toch maar even achteroverleunen en even niks doen?  

 

Concept en regie: Nico van der Knaap 

Dramaturgie: Karianne den Boer 

Tekstcoaching: Jasper van der Veen 

 

---------------------------------------------------------------------------------- 

 

Balada Triste – Cirque du Cortijn – Cortijn Tonkes  

 

Onder de lichtjes, fonkelend als miniatuursterren, sluit je aan in de rij. Je kunt niet zien waar je op wacht. Langzaam schuifel je achter de menigte aan een smalle gang door. Er klinkt gefluister en een zacht gelach. Voor je duikt een klein rechthoekig hokje op. ’Tickets’ in vuurrood neonlicht. De mensen voor je lopen door en alleen sta je tegenover het kleine hokje. Achter het glas, met kleine ronde gaatjes die in een perfecte cirkel lopen, zit een meisje. Alles aan haar is zwart wit. Haar kleding, haar haar, haar make-up. Zelfs haar pupillen lijken zwart drijvend in een meer van wit. Ze kijkt uitdrukkingsloos, maar met zwarte schmink is een grijns rond haar mond geverfd van oor tot oor. Je noemt je naam. Zij reikt je een kaartje aan. Klein. Rechthoekig. Karton… 

 

Regie: Selma Susann