BARTS BOEKENCLUB 

Laatste voorstelling van dit seizoen! 

 

In deze finale-editie van Barts BoekenClub vertelt schrijver Kluun over zijn nieuwste en veelgeprezen roman DJ. In het verhaal is bestsellerauteur Kluun gescheiden en probeert de draad weer op te pakken. Maar het zit hem niet mee, totdat hij een gouden kans krijgt. DJ gaat over een wereld waarin iedereen iedereen gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn geworden en niets, maar dan ook niets meer echt is. In gesprek met Kluun over seks, drugs, dance en de vraag: wat is vriendschap? 

 

Over DJ: 

 

‘Vintage Kluun, zijn beste boek tot nu toe.’ 

Het Parool 

 

'Kluun durft in zijn nieuwe roman lelijk en nietsontziend te zijn – en tegelijk boeit hij de lezer.’ 

NRC Handelsblad 

 

‘Kluun heeft zichzelf overtroffen. In DJ speelt hij een komisch spel met zijn leven en reputatie.’ 

Tommy Wieringa 

 

Muziek op deze avond is in handen van Sjors van der Panne. Als finalist The Voice of Holland 2014, heeft hij Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. In 2015 vestigde hij een record door maar liefst zeven uitverkochte concerten te geven in Het Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens deze laatste voorstelling zal Sjors verschillende nummers laten horen van zijn nieuwste, en inmiddels tweede, album ‘Met elkaar’. 

 

Ook zijn de twee winnaars van Hebban Proza Pitch (hét podium voor jong debuterend talent) te gast om te praten over hun debuutroman die ze tijdens Barts BoekenClub hebben gepromoot. Kortom: een grootse afsluiting in het meest intieme theater van Amsterdam! 

 

Na het zaalprogramma is er een borrel in het theatercafé van het Betty Asfalt Complex. Boekverkoop is aanwezig. 

 

 

Barts Boekenclub (BBC) is een eigentijdse, literaire avondvoorstelling in Het Betty Asfalt Complex te Amsterdam. Het is voor iedereen die juist niet van literaire avonden houdt. Behalve mooi en waardevol, is literatuur namelijk ook sprankelend en gewoon leuk. BBC is laagdrempelig, niet oppervlakkig en alles behalve elitair. In een informele setting voert historicus en boekenfanaat Bart Gielen persoonlijke en diepgaande gesprekken met uiteenlopende schrijvers over hun (nieuwste) werk.  

 

 

Meer informatie : www.bartsboekenclub.nl