LOS muziektheater 'FCKD' (reprise) 

 

Vol zelfspot en muzikaliteit gooien de meiden van Muziektheater LOS; Femke, Charlotte, Kim en Dookje, alles in hun wereld ondersteboven, achterstevoren en sleuren iedereen mee op hun weg naar de waarheid. 

 

Iedereen vertelt wel eens een leugentje om bestwil. Wie altijd eerlijk is maakt geen vrienden, dus wie kan je dan nog op zijn woord geloven? Alsnog blijven we geloven: in liefde, in geluk en in Wikipedia. We zijn 'FCKD'.  

 

De meiden van LOS muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje van Dieren, vonden elkaar op de opleiding "Muziektheater" van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater. 

 

In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op, en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals als het AKF en het GSCF. Onder leiding van regisseurs Joop van der Linden en Jan van Eijndthoven creeërde LOS begin 2010 hun eerste avondvullende voorstelling: Lijf On Stage. Met deze voorstelling tourde LOS vervolgens 2 jaar lang met veel succes door Nederland.