Hier is Iris Live - Iris Rulkens  

 

Iris Rulkens is een online comedian en presentatrice. Ze wordt geroemd om haar hilarische typetjes, perfecte imitaties en staat altijd áán. Ze laat mensen hun zorgen vergeten door ze te laten lachen. Kan voor geen meter dansen, rekenen en schoonmaken. Weet daarentegen precies hoe de planeten op dit moment staan en wat dat voor jouw sterrenbeeld betekent. Is idolaat van Celine Dion. Zou als ze in Amerika was geboren zeker kindster zijn geworden. 

 

Iris geloofde vroeger in kabouters en heeft er ook echt eentje gezien. Doet niet aan drugs maar moet je nagaan als ze dat wel deed. Wat niemand weet is dat haar krullen eigenlijk de uiteinden van haar hersenkronkels zijn. Droomt ervan om haar typetjes, imitaties, liedjes én levensverhaal te bundelen in een theatershow.  

 

Met haar theatershow ‘Hier is Iris Live’ wil Iris mensen laten lachen tot het pijn doet. Wat je te wachten staat, is een show vol humor, hilarische typetjes, eerlijkheden en vrouwelijke onzekerheden, daddy issues én een boodschap. Dat je met een positief gevoel naar huis gaat is zeker.