RAUWE HUILT WAAR HET EENS HEEFT GELACHEN 

 

Een heerlijk avondje vol smart. Voor iedereen die aan het Sint geweld van thuis wil ontsnappen spelen we deze succesvolle voorstelling nog een keer. We moeten eerlijk zijn: omdat we improviseren kan er zo maar een klein beetje Sint insluipen. 

Wat er zeker in zit is rauwe smart omdat dat gedeelde smart is. We trekken je mee in een wereld vol melodrama, waar moeders meer van hun kinderen houden dan goed voor ze is, liefde per definitie hartverscheurend is en de pijn van de eenzaamheid alleen kan worden verzacht door een lied. 

De eerste feelgood voorstelling van Rauwe Vitrage! 

Ga naar huis met het gevoel dat je eigen leven heel erg meevalt! 

 

Voor de pauze spelen we onze klassieker Rauwe huilt, waar het ooit heeft gelachen. Vijf spelers en drie muzikanten nemen je mee in de wondere wereld van de smartlap. Deze geheel geïmproviseerde voorstelling speelt zich deze avond natuurlijk af rond Sinterklaas. 

 

Na de pauze gaan we los: we delen cadeautjes, verhalen, jeugdtrauma's en warme herinneringen aan het beste kinderfeest ooit. Theatraal en muzikaal van opzet met het publiek in de hoofdrol. Zoals het hoort houden we de spanning van wat er precies gaat gebeuren er nog even in. 

 

Als gulle schenkers hebben we een vraag: 

Neem een cadeautje mee voor iemand in het publiek. 

Wij schenken je dan het eerste drankje van de avond gratis.