foto: Raúl Neijhorst 

 

Dubbelprogramma Jeffrey Spalburg en Victor Luis van Es 

 

Jeffrey en Victor kennen elkaar van het Comedy Cafe Amsterdam. Daar stonden ze jaren geleden regelmatig samen in de weekend shows. Los van comedy was er ook een persoonlijke klik. Ze wilden al langer samen een keer dubbelen, maar het kwam nooit uit met de agenda's, tot dit magische en bijzondere moment. Jeffrey werkt aan zijn 'Keti Koti Conference' en Victor werkt al stiekem aan zijn 4de theater show. 

Met genoeg nieuwe grappen, verhalen en ervaring gaan zij samen gegarandeerd een geweldige avond neerzetten. Daar kan jij bij zijn, dus klik gauw op de link en hopelijk zien we je dan op woensdag 1 mei.  

 

VICTOR LUIS VAN ES 

 

Victor (Amsterdam, 1989) is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak 'van zijn hart geen moordkuil maken' tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière. 

Victor heeft inmiddels drie theatervoorstellingen gemaakt en tourt door het hele land.  

Gewonnen prijzen: 

· Aegon Future Generation Award, 2019 

· Finalist van het Cameretten Festival, 2016 (finalist) 

· Amsterdams Studenten Cabaret Festival, 2015 (publieksprijs) 

 

JEFFREY SPALBURG 

Jeffrey behoort inmiddels tot de veteranen in de Nederlandse comedyscene. Ooit begonnen als MC, doorliep hij de toneelschool en werkte hij 15 jaar als acteur voor theater, TV en een beetje film. Echt tot leven kwam hij pas toen hij via de stand-up comedy het cabaret ontdekte en zijn eigen platform, FATU opzette. Vanuit het Bijlmer Parktheater en ook op andere plekken in het land is het inmiddels de langst lopende comedy show van Nederland geworden. In 2016 organiseerde hij zelf het tienjarig jubileum van dit platform in een uitverkochte Heineken Music Hall (nu Afas Live) en zette daarmee de toon voor grote comedy line-up shows. Afgelopen maart vierde FATU zijn 18-jarige verjaardag in Carré. 

 

Hij maakte vanaf 2007 vier avondvullende shows die ook op TV zijn uitgezonden en tegenwoordig via de verschillende online streamingsdiensten zijn te zien. Zijn laatste voorstelling BAAS was sinds de zomer van 2021op Netflix te zien.