wo 3 juli t/m zo 14 juli Zomerfestival van de Troost! 

kaartverkoop via www.theaterderichel.nl 

 

Het Zomerfestival van de Troost 

Cultureel, Humoristisch en Strijdbaar! 

 

Een zinderend zomerfestival waarin de blik naar de toekomst gericht is, maar waar een warm gevoel van samenzijn gevierd wordt. Een spetterende combinatie van cabaret, theater, poëzie, slapstick, eten, drinken en muziek. We vieren wat was, wat is en wat nog komen gaat. 

 

Tijdens dit festival, dat zal plaatsvinden van 3 t/m 14 juli, zullen verschillende generaties samenkomen, zowel op het podium als onder het publiek. Elke avond is er een wisselend programma. 

 

Het hoofdprogramma in de grote zaal wordt verzorgd door De Theatertroep en Paul Haenen en Dammie van Geest. Zo schrijft Haenen speciaal voor dit festival De Formatie; een politieke satire of ‘dramady’ over het formatieproces dat volgde op de verkiezingen van november ’23. Het is het eerste toneelstuk dat hierover op de planken gebracht wordt! Ook zijn er Vaudeville-voorstellingen van de Theatertroep te zien met sketches, liedjes, dansjes en slapstick. 

 

In de kleine zaal is voorafgaand aan het hoofdprogramma een wisselende korte voorstelling te zien van o.a.: 

Frank Sanders, Kollektief op Kracht, Skip ’t script, Joost Oomen en Jos Nargy en MC020. 

 

Op de weekenddagen zal er ook live muziek zijn, verzorgd door o.a. de bands: Super Inca & The Galactic Green en Nachtschade.