Rauwe Vitrage speelt ‘Hetzelfde altijd’ 

 

Een avondvullende improvisatie voorstelling met een rauw randje  

 

Opgesloten in bedrijf en familie, hebben zij al jaren hetzelfde patroon. Gebruiken liggen vast, gewoontes zijn ingesleten. Zaken worden niet besproken, de stiltes zijn pijnlijk en de seks ongemakkelijk. Maar hoe sterk is het cement dat deze familie bij elkaar houdt? Wat speelt er achter hun vitrage? En hoe ver gaan zij om de familie bij elkaar te houden? Want op een dag arriveert er een vreemde.  

 

‘Hetzelfde altijd’ van Rauwe Vitrage is een ter plekke geïmproviseerd familiedrama vol schurend ongemak, buitenissige karakters, absurde verhaallijnen en muzikaal commentaar. Geïnspireerd door en in de geest van werk van Alex Van Warmerdam ontrolt zich een bizar verhaal. Een happy end wordt niet gegarandeerd.  

 

Rauwe Vitrage bestaat uit een groep top-improvisatoren die al ruim 10 jaar avondvullende voorstellingen speelt in theaters en op festivals. 

 

Spelers: Frank Smallegange, Elsbeth van Orsouw, Frank Janssen, Karen Lagendijk, Susanne Lens, Thom Bruggeman, Mathieu van den Berk, Henk van der Steen en Wilma van Tuyl.  

 

Muziek: Hans Kuijkens en Hannah Borst.