Singer-Songwriter Edo Donkers heeft zijn derde album ‘Fortress’ klaar! Hij staat te popelen om de nieuwe songs en het album te presenteren! 

 

Ook zal Edo een mooi vervolg op het album onthullen. Naast een tour met het album, zal het muzikale bouwwerk ‘Fortress’ de komende tijd nog een hele mooie artistieke staart krijgen. Het wordt dus wederom een prachtavond! 

 

‘Zonder muziek zou ik misschien wel bestaan, maar was ik geen mens geweest dat ik had willen leren kennen’. Woorden van Edo Donkers tijdens zijn succesvolle crowdfunding-campagne voor zijn nieuwe album ‘Fortress’. Deze CD Release Party in het Betty Asfalt Complex is allereerst om alle crowdfunders te bedanken en te laten zien en horen welk ‘muzikaal fort’ er met de gulle bijdragen is gebouwd. Met de voor dit album aangetrokken studiomuzikanten Bart Wijtman (bas) Roel Spanjers (toetsen) en Erik Spanjers (drums en percussie, tevens producer) en andere gastmuzikanten zal Edo de 11 nieuwe eigen songs van het album ten gehore brengen. Aangevuld met live coverversies van ‘levensbepalende songs’ van anderen die krachtige inspiratiebronnen waren voor de songs.  

 

Voor meer informatie over het album en Edo: 

 

www.edodonkers.com  

 

https://www.voordekunst.nl/projecten/3654-opnamekosten-cd-fortress-of-songs