Open B.A.C.  

 

Presentatie: Mylou Frencken 

 

In samenwerking met Ben Lansink, een van de motoren achter de veelgeprezen en 3 jaar geleden gestopte Open Bak in Theater De Engelenbak, creëren we sinds oktober 2013 inhet Betty Asfalt Complex (B.A.C) op eigen wijze weer een podium voor ambitieuze talenten op het gebied van kleinkunst,muziek, cabaret, varieté en wat je verder nog op een podium kan doen.  

 

De Open B.A.C is een spannende en afwisselende avond waar u in intieme setting kennis maakt met de eerste try-outs van jong en oud talent. De avond wordt muzikaal omlijst door een klein theatraal combo o.l.v. Mattijs Verhallen, dat de artiesten ook van passende begeleiding voorziet. De Open B.A.C wordt elke dinsdag gepresenteerd door een andere presentator en de verschillende optredens duren maximaal 15 minuten. Presentatoren waren de afgelopen twee jaar o.a. Dolf Jansen, Brigitte Kaandorp, Lenette van Dongen, Margot Ros, Erik van Muiswinkel, Paul Haenen, Patrick Stoof, Maike Meijer en Hetty Heijting.  

 

Meer informatie: www.openbac.nl  

 

Aanmelden: 

Wil je zelf in de Open B.A.C optreden? Neem dan contact op met Ben Lansink 06 51515744 of stuur een mail naar lansinkben@gmail.com